Kwaliteit

De kwaliteit van onze producten is één van de punten waarop Soiltech zich onderscheidt in de markt. Dit merken telers die onze producten toepassen bij het eerste gebruik meteen. Onze producten zijn speciaal geformuleerd en zijn makkelijk toepasbaar, ook in combinatie met andere producten. En natuurlijk doen onze producten wat ze beloven, onze meststoffen werken efficiënt en effectief. Het resultaat is een maximale opbrengstverbetering ten opzichte van de investering.

Dat kwaliteit en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan blijkt ook uit de investering in onze praktische jerrycans waarin de vloeibare blad- en bodemmeststoffen verpakt zitten. De cans zijn voorzien van een handig antiklok-luchtgat waardoor het doseren makkelijk gaat. Kortom, we blijven investeren in kwaliteit, zowel in het product, in de verpakking als in onze service richting onze klanten en eindgebruikers.

ISO-proof

Onze producten voldoen aan wet- en regelgeving en natuurlijk voorzien we onze producten van duidelijke, volledige, actuele informatie op etiketten en productsheets die allemaal ook op onze website te vinden zijn.

Onze productieprocessen borgen we met behulp van ISO 9001-normering. We hebben hiervoor het certificaat behaald en worden periodiek extern gecontroleerd of we hieraan blijven voldoen. Zo blijven we voor de allerbeste kwaliteit gaan!

D 0 13 Certificaat ISO9001