Met Soiltech haal je het maximale uit jouw teelt

Soiltech is een bedrijf met ambitie! Wij zijn specialist in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van bladvoedingsproducten en biostimulanten. De eisen ten aanzien van voedselproductie worden steeds strenger en dus zoekt de professionele teler doorlopend naar (technologische) verbeteringen van het teeltproces. Soiltech kan en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Dagelijks zijn wij bezig het geheim van uiteenlopende plantprocessen te ontrafelen: welke stoffen en/of factoren zijn van invloed op de uiteindelijke gewasopbrengst? Op basis van grondige proefnemingen, in ons eigen R&D Center en bij onafhankelijke externe proefstations, en daaruit opgedane inzichten ontwikkelen en produceren wij onze producten. Die maken het telers mogelijk een zo vitaal en sterk mogelijk gewas te telen, met optimale opbrengst.

Onze uitgebreide R&D-afdeling werkt intensief aan het ontwikkelen en testen van bladvoedingsproducten en biostimulanten. Tijdens de ontwikkeling ligt de focus op het gebruiksgemak van het product en opbrengstverhoging van het gewas, zodat toeleverancier en eindgebruiker er op kunnen vertrouwen dat het product doet wat we beloven.

Onze drijfveren

We staan voor een enorme uitdaging. We horen het bijna dagelijks op het nieuws: de wereldbevolking groeit, klimaatverandering, stikstofproblematiek, veranderende landbouw, nieuwe regelgeving. Wij willen land- en tuinbouwbedrijven helpen om in deze context hun opbrengst op een duurzame manier te maximaliseren. We willen telers versterken zodat zij met kennis van zaken deel kunnen worden van een vernieuwde landbouw die op een duurzame manier rendeert, zonder verspilling van grondstoffen en met respect voor plant en bodem.

Typisch Soiltech is onze creativiteit en gedrevenheid; we zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en ideeën en denken daar grondig over na. We treden daarbij buiten de bestaande paden. We zien de groeipotentie in gewassen die nog altijd niet optimaal wordt benut. We streven er continu naar een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

201023 JP Knows Why infographic NL verkleind plantomgeving icoon RGB