Met Soiltech haal je het maximale uit jouw teelt

Soiltech is een bedrijf met ambitie! Wij zijn specialist in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van speciality meststoffen en biostimulanten. De eisen ten aanzien van voedselproductie worden steeds strenger en dus zoekt de teler doorlopend naar (technologische) verbeteringen van het teeltproces. Soiltech kan en wil daar graag een bijdrage aan leveren. Dagelijks zijn wij bezig het geheim van uiteenlopende plantprocessen te ontrafelen: Welke stoffen en/of factoren zijn van invloed op de uiteindelijke gewasopbrengst? Aan de hand van opgedane inzichten ontwikkelen en produceren wij onze producten die het telers mogelijk maken een zo vitaal en sterk mogelijk gewas te telen met optimale opbrengst. Onze uitgebreide R&D afdeling werkt intensief aan het ontwikkelen en testen van speciality meststoffen en biostimulanten. Tijdens de ontwikkeling ligt de focus op het gebruiksgemak van het product en opbrengstverhoging van het gewas, zodat toeleverancier en eindgebruiker er op kunnen vertrouwen dat het product doet wat we beloven.

Onze drijfveren

We staan voor een enorme uitdaging. We horen het bijna dagelijks op het nieuws: de wereldbevolking groeit hard waardoor er meer voedsel nodig is, klimaatverandering zet door en leidt tot opbrengstdervingen in de landbouw. Deze trends kunnen gaan zorgen voor grote problemen.

Wij willen land- en tuinbouwbedrijven helpen om hun opbrengst te maximaliseren, zodat zij de 10 miljard mensen, die onze planeet naar verwachting bewonen in 2050, kunnen gaan voeden. Soiltech is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en ideeën en treedt daarbij buiten de bestaande paden, want we zien dat de groeipotentie in gewassen nog altijd niet optimaal wordt benut. Wij leggen de lat hoog en streven er zo naar een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

201023 JP Knows Why infographic NL verkleind plantomgeving icoon RGB