Investeren in kennis & kwaliteit

Wij investeren veel in de ontwikkeling van nieuwe producten die doen wat ze beloven (rendementsverhoging) en gemakkelijk zijn in het gebruik.

De laatste jaren hebben we verschillende nieuwe (blad)meststoffen ontwikkeld, die zich in de praktijk ondertussen ruimschoots hebben bewezen. Onze testresultaten blijven ook beschikbaar voor degene die ze in wil zien. Hierin gaan we voor een optimale transpirantie.

We zorgen er daarbij steeds voor dat onze producten altijd voldoen aan de basisvoorwaarden, zoals de wet- en regelgeving, gewaarborgde gehaltes, houdbaarheid en stabiliteit.

Soiltech small 47

Alle nieuwe producten testen we uitgebreid op verschillende gewassen in ons innovatie- en testcentrum. Als alle testen in het testcentrum naar wens zijn verlopen dan testen we een product in het veld. Samen met erkende proefstations en distributeurs in binnen- en buitenland leggen we tal van officiële en demonstratieproeven aan om onder praktijkomstandigheden de werking van onze producten aan te tonen. Dit doen we in de meest uiteenlopende gewassen, zoals aardappelen, suikerbieten, graangewassen, uien, aardbeien, bessen, boomteelt- en siergewassen. (Onze productieprocessen zijn volgens ISO protocol ingericht.)

Wij zijn trots op onze producten. We laten testresultaten dan ook graag zien aan geïnteresseerden tijdens een bezoek aan ons innovatie- en testcentrum en/of onze proeflocaties op het veld. Je kunt er de werking van onze producten met eigen ogen aanschouwen.

In de Soiltech-werkwijze neemt onderzoek&ontwikkeling een belangrijk gedeelte in. Wanneer er een probleem in de praktijk geconstateerd wordt, en wanneer we denken hiervoor een oplossing te kunnen bieden, gaan we ermee aan de slag. Eer dat we zeker zijn dat we een goed product op de markt kunnen brengen, zijn we 3 tot 5 jaar verder. Dit is een continu proces en is nodig omdat we ook in de toekomst onze klanten de beste producten aan willen bieden.

Productieproces soiltech v2 CMYK

Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of houd onze sociale media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste veldproeven en demodagen waar wij vertegenwoordigd zijn.