Investeren in kennis & kwaliteit

De ambitie van onze uitgebreide R&D-afdeling is om op basis van grondige kennis en van gericht onderzoek voortdurende innovatie tot stand te brengen. Die innovatie initiëren we vanuit eigen inzichten in techniek en markt en vanuit geconstateerde wensen van klanten. In ons eigen Innovatie- en Testcentrum worden de ontwikkelde producten intensief getest op in de diverse gewassen. Als een product goede resultaten laat zien, testen we het verder, samen met erkende instanties én met onze distributeurs. Tijdens de ontwikkeling ligt de focus op een efficiënte opbrengst- en kwaliteitsverhoging van het gewas en op veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid van het product. Zo kunnen distributeurs en eindgebruikers erop vertrouwen dat het product doet wat we beloven.

We zorgen er bij dit alles voor dat onze producten altijd voldoen aan de basisvoorwaarden, zoals de wet- en regelgeving, gewaarborgde gehaltes, houdbaarheid en stabiliteit.

De laatste jaren hebben we verschillende nieuwe (blad)meststoffen ontwikkeld, die zich in de praktijk ondertussen ruimschoots hebben bewezen. Onze testresultaten blijven beschikbaar voor degene die ze in wil zien. Hierin gaan we voor een optimale transparantie.

Zie onderstaande video voor een korte rondleiding door onze testfaciliteit. Voor ondertiteling klik op het icoontje onderaan de video.

Productieproces soiltech v2 CMYK
Soiltech small 47