Investeren in kennis & kwaliteit

Wij investeren veel in de ontwikkeling van nieuwe producten die doen wat ze beloven (rendementsverhoging) en gemakkelijk zijn in het gebruik.

De laatste jaren hebben we verschillende nieuwe (blad)meststoffen ontwikkeld, die zich in de praktijk ondertussen ruimschoots hebben bewezen. Aangezien de ontwikkeling van een product drie tot vijf jaar duurt, is innoveren voor ons een continu proces, dit is nodig omdat we ook in de toekomst onze klanten de beste producten aan willen bieden.

We zorgen er daarbij steeds voor dat onze producten altijd voldoen aan de basisvoorwaarden, zoals de wet- en regelgeving, gewaarborgde gehaltes, houdbaarheid en stabiliteit.

Alle nieuwe producten testen we uitgebreid op verschillende gewassen in ons innovatie- en testcentrum. Als alle testen in het testcentrum naar wens zijn verlopen dan testen we een product in het veld. Samen met erkende proefstations en distributeurs in binnen- en buitenland leggen we tal van officiële en demonstratieproeven aan om onder praktijkomstandigheden de werking van onze producten aan te tonen. Dit doen we in de meest uiteenlopende gewassen, zoals aardappelen, suikerbieten, graangewassen, uien, aardbeien, bessen, boomteelt- en siergewassen. (Onze productieprocessen zijn volgens ISO protocol ingericht.)

Wij zijn trots op onze producten. We laten testresultaten dan ook graag zien aan geïnteresseerden tijdens een bezoek aan ons innovatie- en testcentrum en/of onze proeflocaties op het veld. Je kunt er de werking van onze producten met eigen ogen aanschouwen.

Ook nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op of houd onze sociale media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste veldproeven en demodagen waar wij vertegenwoordigd zijn.