Soiltech Solutions
NL EN EN

Aardappeldemodag

van:22-08-18 | 10:00
tot:22-08-18 | 19:00
Elke twee jaar organiseren Wageningen University & Research, P-AGV Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag op de P-AGV locatie te Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.
 
Op woensdag 22 augustus 2018 wordt weer groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, een mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Parkeren en entree zijn gratis. De laatste editie werd door zo’n 8.000 mensen bezocht. De groei van het evenement in aantal bezoekers en standhouders en de variatie in deelnemers hebben het evenement een vaste plaats in de sector gegeven. Het thema dit jaar is 'Sterke schakels verbinden'. Naast de bedrijvenmarkt, het mechanisatiepark en natuurlijk de rooidemonstraties van alle gangbare merken die in Nederland verkocht worden, zorgen we uiteraard voor een stukje vernieuwing en verdieping van de beurs. 
 
Soiltech heeft hier ook een demoveld liggen waar de werking van de bladmeststoffen Triple Ten, Mangaan Shuttle en Magnesium Shuttle zichtbaar zullen worden. 
 
De Aardappeldemodag begint om 10 uur en duurt tot 19 uur.
Het is gratis toegankelijk voor bezoekers, zowel parkeren als toegang. Het is niet nodig om u aan te melden als bezoeker.