Soiltech Solutions
NL EN EN

Duurzame boomteelt

Het systeem van Soiltech ondersteunt boomkwekers met bodemanalyses, bemestingsadviezen en meststoffen voor een duurzame teelt, waaronder de ISO-gecertificeerde Fytaforce® biofertiliser.

Op dit gedeelte van de website vindt u onze voedingsadviezen en enkele referenties. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze teelttechnisch adviseurs.

Voedingsadvies

Ieder type teelt doorloopt verschillende fases en in iedere fase heeft het specifieke behoeftes. Hoe brengt u die behoeftes in kaart en speelt u daarop in met het bemestingsprogramma? Wij hebben diverse voedingsadviezen gemaakt om u hierbij te helpen door handvatten aan te reiken.

Lees meer over de voedingsadviezen voor:

Bos- en haagplantsoen
Containerteelt bedekt
Containerteelt onbedekt
Laanbomen containerteelt
Laanbomen
Stekteelt

Boomkwekerij Ebben

Als winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 treedt Ebben in gesprek met groenprofessionals over hun kijk op Future Proof ondernemen. Mark van Iersel (directeur Soiltech) schoof aan bij Twan Hendriks (Buitendienst Boomkwekerij Ebben) om van gedachten te wisselen over bodemweerbaarheid, duurzame bemesting en de toekomst van de sector.

Groen gesprek

Bekijk hier de film over het resultaat van een jarenlage, vruchtbare samenwerking tussen Boomkwekerij Ebben en Soiltech.